In gesprek over zij-instroom schoolleiders: meld je aan voor de focusgroep op 7 juni

De zij-instroom van schoolleiders van buiten het onderwijs is de afgelopen jaren flink toegenomen. En de verwachting is dat dit aantal de komende jaren nog verder zal stijgen. Hoewel veel schoolorganisaties de voordelen van het zij-instroomtraject voor schoolleiders zien, is de succesvolle implementatie van deze instaproute nog wel een uitdaging. Wat zijn de hobbels en belemmeringen rondom zij-instroom van schoolleiders? Om dat helder te krijgen, organiseert het Arbeidsmarktplatform PO op 7 juni een online focusgroep. Wil jij met ons meepraten?

In gesprek over hobbels rondom zij-instroom

Tijdens de focusgroep gaan we met elkaar in gesprek over zij-instroom van schoolleiders als kansrijke en duurzame instaproute. Welke vooroordelen zijn er ten aanzien van zij-instroom? Met dit gesprek willen we ophalen of we daar iets aan doen of van kunnen leren. Zij-instroom vraagt om intensieve begeleiding en aandacht, zeker op de lange termijn. Om de mogelijke voordelen van zij-instroom te kunnen ervaren, belemmeringen te overwinnen en een meer open houding rondom zij-instroom te creëren, willen we via focusgroep de grootste (culturele) hobbels voor instroom helder krijgen.

Meld je aan voor de focusgroep op 7 juni

Wil jij met ons in gesprek over hoe een succesvol zij-instroomtraject voor schoolleiders eruitziet? Meld je aan voor één van deze de focusgroepen op 7 juni van 9.30 – 11.00 uur of van 15.30 – 17.00 uur.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.