Denk mee over toekomstige onderzoeken, activiteiten en kennisontwikkeling

Om de dienstverlening te verbeteren en de sector de informatie te bieden die zij nodig heeft, is Arbeidsmarktplatform een online onderzoek gestart in samenwerking met DUO Onderwijsonderzoek. Iedereen die werkzaam is in het primair onderzoek is van harte uitgenodigd mee te doen. Meedoen is erg eenvoudig: het gaat om een online enquête die ongeveer tien minuten in beslag neemt.

Door het invullen van de enquête kun jij de onderwerpen agenderen die voor jou belangrijk zijn. Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek gaat Arbeidsmarktplatform PO aan de slag met nieuwe onderzoeken, kennisontwikkeling en publicaties. Zo kun je in de enquête aangeven welke thema’s voor jou op dit moment relevant zijn, welke informatiebehoefte jij hebt en waar je meer over zou willen lezen.

Zo doe je mee

Ga via deze link naar de online enquête. Invullen kost enkele minuten. Na analyse van het onderzoek kun je op de website van Arbeidsmarktplatform PO een infographic met de belangrijkste uitkomsten downloaden.

Zeg het voort!

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de informatiebehoefte van de sector, streeft het Arbeidsplatform PO naar zoveel mogelijk reacties. Stuur deze link van de enquête door naar je collega’s en netwerk binnen het PO.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.