Doe mee aan ons onderzoek over jong startende professionals

Wat zoeken jong startende professionals in een baan in het onderwijs? En hoe kunnen schoolorganisaties een aantrekkelijke werkomgeving creëren voor jonge starters? Om antwoord te geven op deze vragen, voert het Arbeidsmarktplatform PO een onderzoek uit. Ben jij HR-medewerkers, schoolleider of een jonge leraar en wil je jouw kijk op het aantrekken en behouden van jonge professionals met ons delen? Doe mee met ons onderzoek naar jonge startende leraren. Jouw mening telt.

Leraren onder de 30 met maximaal drie jaar werkervaring hebben eigen wensen en behoeften als het gaat om hun professionele groei en carrière. Als schoolorganisatie is het belangrijk om hierop in te spelen. Op die manier verkleinen we de kans dat jonge starters uitstromen of voor een uitzend- of zzp-constructie gaan werken.

Jouw mening telt

Wat vinden jonge starters belangrijk in hun baan, team en schoolorganisatie? En hoe kunnen schoolorganisaties hierop inspelen? Om dit te onderzoeken, gaat het Arbeidsmarktplatform PO hierover in gesprek met schoolleiders, HRM’ers en jonge startende leraren. Doe jij mee?

Doe mee aan ons onderzoek en deel jouw visie tijdens een interview van 45 minuten via Microsoft Teams. Laat ons weten dat je mee wilt doen via info@arbeidsmarktplatformpo.nl en we nemen contact met je op.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.