Enquête: Wat heb jij nodig om met plezier, energiek en vitaal je werk te kunnen doen?

Met plezier, energiek en vitaal je werk kunnen blijven doen: dat is het idee van duurzame inzetbaarheid. Wat heb jij als medewerker in het primair onderwijs hiervoor nodig? Vul vóór 1 juni onderstaande vragenlijst in en draag bij aan effectief beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid in jouw sector en jouw organisatie.

Het Arbeidsmarktplatform PO onderzoekt wat schoolleiders, leraren, leraarondersteuners, onderwijsassistenten, intern begeleiders en andere medewerkers in het po nodig hebben om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10-12 minuten. Je antwoorden worden vertrouwelijk verwerkt. We stellen het zeer op prijs als je de link naar deze vragenlijst verspreidt onder collega’s die net als jij in het primair onderwijs werken.

Niet meer werkzaam in het po?

Ken jij medewerkers die momenteel niet meer actief zijn in het po en/of gepensioneerde po-medewerkers? Wij komen graag met hen in contact.

Voor een zo volledig mogelijk beeld, spreken we graag met gepensioneerde po-medewerkers en mensen die in het po hebben gewerkt, maar (om wat voor reden dan ook) zijn uitgevallen. De gesprekken dragen bij aan effectief beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid in het primair onderwijs. Het gaat daarbij om een-op-een interviews van maximaal een half uur, telefonisch of via Microsoft Teams. Stuur je contactgegevens naar info@arbeidsmarktplatformpo.nl o.v.v. onderzoek Duurzame inzetbaarheid en we nemen contact met je op.

Vragen?

Heb je vragen? Mail dan naar: info@arbeidsmarktplatformpo.nl

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.