Gratis clinic: introductie in het Scenariomodel PO op 17 juni 2021

Arbeidsmarktplatform PO organiseert op donderdag 17 juni 2021 van 14.30 tot 16.30 uur een gratis clinic over het Scenariomodel PO. Tijdens de online clinic krijg je een introductie in het Scenariomodel PO en leer je de basisprincipes van het instrument kennen. Je ontdekt de mogelijkheden en maakt kennis met de vernieuwde module Strategische Personeelsplanning (SPP). Met deze SPP-module kun je samen met andere scholen en besturen een berekening maken van de aanwezige en benodigde formatie in de toekomst.

De introductiesessie wordt georganiseerd om scholen wegwijs te maken in het Scenariomodel PO en is interessant voor schoolleiders, beleidsadviseurs Onderwijs en HR en leden van de (gemeenschappelijke) medezeggenschapsraad.


Maak kennis met het Scenariomodel PO

Het opstellen van een strategische personeelsplanning voor jouw school of bestuur kan een uitdaging zijn. Daarom helpt het Arbeidsmarktplatform PO je graag op weg. Met het Scenariomodel PO krijg je inzicht in jouw personeelsbehoefte en financiële ruimte in de toekomst. Maak verschillende scenario’s en ontdek hoeveel personeel je in de toekomst nodig hebt op school.

Wil je weten hoe het Scenariomodel PO precies werkt en wat je er allemaal mee kunt? Meld je aan voor de clinic: introductie in het Scenariomodel PO op 17 juni. Deelname aan de online bijeenkomst is gratis.

Download de voorbereiding voor de clinic Scenariomodel PO

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.