Hoe zet je onderwijsassistenten succesvol en leraarondersteuners duurzaam in op school?

Het eerste Kenniscafé PO op 25 maart 2021 stond in het teken van de inzet van onderwijsassistenten en leraarondersteuners in het po. Samen met de ruim 40 aanwezige onderwijsassistenten, schoolleiders, bestuurders en HR-adviseurs onderzochten we de randvoorwaarden en de toekomst van de inzet van onderwijsassistenten en leraarondersteuners in de klas. Ook presenteerden we de uitkomsten van het de verkenning naar dit onderwerp. De uitkomsten van het gesprek zijn gebundeld in een visueel verslag van de bijeenkomst. Bekijk hieronder het visuele verslag van de bijeenkomst of download het visuele verslag als PDF-document.

Visueel verslag KennisCafe 1

Meer informatie over het onderzoek

Wil je meer weten over de presentatie tijdens het eerste Kenniscafé PO? Download dan hier de presentatieslides. Ben je benieuwd naar de uitkomsten van de verkenning? Bekijk meer informatie over de verkenning naar de (arbeidsmarkt)positie van onderwijsassistenten en lerarenondersteuners in het primair onderwijs van Arbeidsmarktplatform PO

Volgende sessie Kenniscafé PO: 20 april

Het Kenniscafé PO is een reeks online sessies waarin we onderzoek en praktijk aan elkaar verbinden. De eerstkomende sessie vindt plaats op 20 april en gaat over hoe coaching helpt om de onderwijskwaliteit te verbeteren. Lees meer informatie hierover of meld je direct aan.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.