Inspiratiesessie diversiteit en inclusie: Culturele diversiteit

Diversiteit en inclusie staan bovenaan de agenda, ook bij het Arbeidsmarktplatform PO. De samenleving wordt steeds diverser en daar moeten schoolorganisaties op inspelen. Hoe vertaal je dat naar je personeelsbeleid? Dat bespreken we dit najaar tijdens drie hybride inspiratiesessies. Tijdens elke sessie bespreken ervaringsdeskundigen aspecten van diversiteit en inclusie en de effecten hiervan op besluitvorming. Op 30 september van 14.00 tot 16.00 uur organiseert het Arbeidsmarktplatform PO de tweede sessie uit de reeks. Wil jij erbij zijn? Reserveer de datum alvast in je agenda!

Culturele diversiteit

Op 30 september bespreekt Karim Amghar het onderwerp Culturele diversiteit. Karim schrijft voor het NRC en is auteur van het boek Van Radicaal naar Amicaal. Daarnaast is hij programmamaker, televisiepresentator, onderwijsprofessional, trainer en docent van Marokkaanse afkomst. Voor de NTR presenteerde hij in december 2019 de vierdelige serie Karim Pakt Zijn Kans, over kansenongelijkheid en diversiteit in het onderwijs. In 2018 won hij de Compassieprijs en hij ontmoette Hare Majesteiten de Koning en Koningin voor zijn werk.

Meld je aan via onderstaande knop om op de hoogte te blijven van updates rondom de inspiratiesessies diversiteit en inclusie.

Praktische informatie

De inspiratiesessie ‘Culturele diversiteit’ vindt hybride plaats op 30 september van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt de sessie fysiek bijwonen in de Windesheim in Zwolle. Adresgegevens: Campus 2, 8017 CA. Of je kunt de bijeenkomst via een livestream volgen.

Meer weten?

Meer weten over diversiteit en inclusie in het primair onderwijs? Lees er meer over in ons kennisdossier diversiteit en inclusie.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.