Inspiratiesessie diversiteit en inclusie: Diversiteit in talent

Diversiteit en inclusie staan bovenaan de agenda, ook bij het Arbeidsmarktplatform PO. De samenleving wordt steeds diverser en daar moeten schoolorganisaties op inspelen. Hoe vertaal je dat naar je personeelsbeleid? Dat bespreken we dit najaar tijdens drie inspiratiesessies. Tijdens elke sessie bespreken ervaringsdeskundigen aspecten van diversiteit en inclusie en de effecten hiervan op besluitvorming. Op 21 september van 14.00 tot 16.00 uur organiseert het Arbeidsmarktplatform PO de eerste sessie uit de reeks. Wil jij erbij zijn? Reserveer de datum alvast in je agenda!

Diversiteit in talent

De sessie van 21 september staat onder leiding van Hannah Bijlsma. Zij ziet diversiteit als een kans om het onderwijs te verrijken en schreef hierover het boek Erken de ongelijkheid. De kracht van diversiteit in het onderwijs. Hannah Bijlsma werkt als inspecteur PO/VO bij de onderwijsinspectie, als leraar in het basisonderwijs en als onderwijsonderzoeker aan de Universiteit Twente. Op 21 september zal zij het onderwerp Diversiteit in Talent onder de loep nemen op basis van haar eigen ervaringen. Lees hier het interview met Hannah Bijlsma over diversiteit in het onderwijs.

Meld je aan via onderstaande knop om op de hoogte te blijven van updates rondom de inspiratiesessies diversiteit en inclusie.

Praktische informatie

De inspiratiesessie ‘Diversiteit in talent’ vindt live plaats op 21 september van 14.00 tot 16.00 uur bij de PO-Raad in Utrecht. Adresgegevens: Aïdadreef 4, 3561 GE.

Meer weten?

Meer weten over diversiteit en inclusie in het primair onderwijs? Lees er meer over in ons kennisdossier diversiteit en inclusie.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.