Inspiratiesessie diversiteit en inclusie: Seksuele oriëntatie

Diversiteit en inclusie staan bovenaan de agenda, ook bij het Arbeidsmarktplatform PO. De samenleving wordt steeds diverser en daar moeten schoolorganisaties op inspelen. Hoe vertaal je dat naar je personeelsbeleid? Dat bespreken we dit najaar tijdens drie hybride inspiratiesessies. Tijdens elke sessie bespreken ervaringsdeskundigen aspecten van diversiteit en inclusie en de effecten hiervan op besluitvorming. Op 3 oktober van 14.00 tot 16.00 uur organiseert het Arbeidsmarktplatform PO de derde sessie uit de reeks. Wil jij erbij zijn? Reserveer de datum alvast in je agenda!

Seksuele oriëntatie

Op 3 oktober vertelt Peter van Maaren over zijn ervaringen om als homoseksuele leraar in het mbo. Hij deelt hoe hij tegen de verdrukking in voor zijn geaardheid uitkomt in klassen met moeilijke leerlingen. Hij schreef hierover het boek Mijn meester is een homo. Op 3 oktober bespreekt hij het onderwerp Seksuele oriëntatie vanuit het diversiteitsvraagstuk vanuit zijn eigen ervaringen.

Meld je aan via onderstaande knop om op de hoogte te blijven van updates rondom de inspiratiesessies diversiteit en inclusie.

Praktische informatie

De inspiratiesessie ‘Seksuele oriëntatie’ vindt hybride plaats op 3 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt de sessie fysiek bijwonen in het Munnikenheide College in Etten-Leur. Adresgegevens: Trivium 60, 4873 LP. Of je kunt de bijeenkomst volgen via een livestream.

Meer weten?

Meer weten over diversiteit en inclusie in het primair onderwijs? Lees er meer over in ons kennisdossier diversiteit en inclusie.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.