Direct naar content

Jaarplan Arbeidsmarktplatform PO 2024 in één oogopslag

Nieuws 23 januari 2024

Het beste onderwijs voor ieder kind begint bij een aantrekkelijke arbeidsmarkt en een professionele werkomgeving in de school. De sociale partners, verenigd in het Arbeidsmarktplatform PO, willen bijdragen aan een evenwichtige arbeidsmarkt in het primair onderwijs. Daarom ontwikkelt het Arbeidsmarktplatform PO voor en met de sector relevante kennis op dit gebied. Zo dragen we als expertisecentrum bij aan het creëren van een evenwichtige arbeidsmarkt in het primair onderwijs waarin iedereen het werk goed kan doen. In het Jaarplan 2024 vind je alle belangrijke thema’s en activiteiten van het Arbeidsmarktplatform PO. Meer weten?

Bekijk het jaarplan 2024

Activiteiten en projecten in 2024

De projecten en activiteiten die het Arbeidsmarktplatform PO uitvoert in 2024 dragen bij aan (de kennisontwikkeling over) een aantrekkelijke arbeidsmarkt en professionele werkomgeving in de school. Dat doen we door:

  • kennis en kunde van de arbeidsmarkt en de professionele werkomgeving op te halen en te verspreiden in de sector;
  • het creëren van een aantrekkelijke arbeidsmarkt met voldoende gekwalificeerd personeel, loopbaankansen, werkdrukvermindering/balans en een positief imago van het beroep;
  • het versterken van professionele schoolorganisaties met teamvorming, een professionele cultuur en dialoog, strategisch HR-beleid en stimulering van blijvende ontwikkeling.

Ben jij benieuwd hoe het Arbeidsmarktplatform PO dit jaar bijdraagt een aantrekkelijke arbeidsmarkt en een professionele werkomgeving op school?

Ook interessant

Bekijk het overzicht