Ken jij of heb jij een inspirerend voorbeeld van een school die werknemers stimuleert vitaal, gezond en met plezier aan het werk te blijven?

Heb jij of ken jij een voorbeeld van een school die op een inspirerende manier invulling geeft aan duurzame inzetbaarheid? Het Arbeidsmarktplatform PO is op zoek naar scholen die hun aanpak willen delen.

Of het nou gaat over hoe je binnen het team het goede gesprek voert, hoe je de balans vindt tussen werk en privé, hoe je het team aanspoort om te blijven leren en actuele ontwikkelingen in het vak bij te houden of hoe je samen werkt aan werkplezier: alle voorbeelden rondom dit thema zijn welkom. Hoe heb jij daar binnen je team invulling aangegeven? En hoe hebben jullie dat aangepakt? Voor het project ‘Duurzame inzetbaarheid en het versterken van de eigen regie’ is het Arbeidsmarktplatform PO op zoek naar goede voorbeelden.

Deel jouw goede voorbeeld

Ken jij of heb jij zelf zo’n voorbeeld van een school die op een inspirerende manier invulling geeft aan duurzame inzetbaarheid? Mail dan naar info@arbeidsmarktplatformpo.nl en we nemen contact met je op. De eerste vijf inzendingen ontvangen een cadeaubon, waarmee je een klein beetje bij kunt dragen aan het werkgeluk van het schoolteam.

Meer lezen

Onlangs publiceerde het Arbeidsmarktplatform PO de verkenning Duurzame inzetbaarheid in het primair onderwijs. Daarin is onderzocht welke behoeften onderwijsmedewerkers in verschillende levensfases hebben om met plezier te willen blijven werken en op welke manier de eigen regie hierop gestimuleerd en gefaciliteerd kan worden. Bekijk ook de factsheet voor de belangrijkste uitkomsten.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.