Kennisdelingsbijeenkomsten RAP: Hoe blijven medewerkers gemotiveerd en vergroot je instroom?

Het Arbeidsmarktplatform PO organiseert ook komend najaar twee online kennisdelingsbijeenkomsten. Dit jaar staan de bijeenkomsten in het teken van het behoud van medewerkers door het bieden van coaching en het vergroten van de instroom.

1. Behoud van medewerkers door coaching en loopbaanperspectief

Tijdens de eerste bijeenkomst staat het thema ‘Behoud van medewerkers door het bieden van coaching en loopbaanperspectief’ centraal. Ervaringsdeskundigen bespreken tijdens de bijeenkomst hoe medewerkers gestimuleerd en gemotiveerd kunnen worden, maar ook welke tools beschikbaar zijn om hun ontwikkeling in beeld te brengen en de leercultuur te versterken.

2. De medewerkersreis, het landelijk loket en het vergroten van de instroom door samenwerking met het vo

De tweede bijeenkomst staat in het teken van de medewerkersreis, ook wel de employee journey genoemd, de reis die medewerkers maken binnen een organisatie en hoe zij die ervaren. Hier staat de vraag centraal hoe het onderwijsloket kan bijdragen aan het vergroten van de instroom van medewerkers. Verder wordt besproken welke opleidingen en subsidies beschikbaar zijn en hoe een samenwerking met het VO of het UWV kan helpen om hier optimaal gebruik van te maken.

Save the date!

Reserveer alvast de volgende data en tijden voor de deze kennisdelingsbijeenkomsten:

  1. Donderdag 29 september van 15.00 tot 17.00 uur. Thema: behoud van medewerkers door coaching en loopbaanperspectieven.
  2. Donderdag 10 november van 15.00 tot 17.00 uur. Thema: de medewerkersreis, het landelijk loket en het vergroten van de instroom door samenwerking met het vo.

Meld je vast aan en blijf op de hoogte van deze bijeenkomsten. Meer informatie over de inhoud van het programma volgen binnenkort.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.