Leernetwerk Divers & inclusief onderwijs in het po: Kom op 20 april naar de bijeenkomst over bewustwording, draagvlak en visie

Een divers team van leraren en ander onderwijspersoneel met uiteenlopende talenten, interesses en achtergronden versterkt de schoolorganisatie. Diversiteit en inclusie klinkt als een groot thema, maar het zit juist ook in de kleine dingen. Het gaat om bewust zijn dat iedereen een eigen kijk op de wereld heeft. Een nieuwsgierige blik, naar anderen, maar ook naar jezelf en je vertrouwde omgeving. Maar hoe maak je van diversiteit nu beleid? Om scholen op weg te helpen, is het Arbeidsmarktplatform PO een leernetwerk gestart voor schoolleiders en HR-adviseurs. Nieuwsgierig? Kom op 20 april van 10.00 tot 12.00 uur naar de eerste bijeenkomst in Utrecht over bewustwording, het creëren van draagvlak en het ontwikkelen van een visie.

In het leernetwerk brengen we schoolleiders en HR-adviseurs bij elkaar om hun kennis en ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie te delen. Samen met de deelnemers en experts van buiten ontwikkelen we tools en handvatten om werk te maken van diversiteitsbeleid. Daarbij gaat het niet alleen over culturele diversiteit, maar ook over man-vrouwverhouding, lichamelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook aan de slag met diversiteitsbeleid?

Ben je benieuwd hoe je werk maakt van diversiteitsbeleid? Kom op 20 april naar de fysieke bijeenkomst in Utrecht over bewustwording, draagvlak en visie. Meld je aan. En neem een collega – bestuurder, HR-verantwoordelijke, schoolleider, leraar of ander personeelslid – mee!

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.