Meld je aan: dialoogsessie over diversiteit

Hoe geef je diversiteit een plek op school? En hoe zorg je ervoor dat diversiteit niet alleen persoonsgebonden is, maar ook breder gedragen wordt? Het Arbeidsmarktplatform PO voerde het afgelopen jaar een verkenning uit van diversiteit in het primair onderwijs en de diverse samenstelling van personeel, bestuur en toezicht. Op 24 november gaan we met schoolbesturen en schoolleiders in gesprek over het belang van diversiteit en inclusie in het onderwijs en bespreken we de uitkomsten van de verkenning. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze dialoogsessie? Stuur een mail aan info@arbeidsmarktplatformpo.nl en we nemen contact met je op.

Tijdens de sessie nemen we je mee in het onderwerp diversiteit en inclusie en bespreken we het belang ervan. We gaan in op de belangrijkste uitkomsten van de verkenning Diversiteit in het primair onderwijs. Samen onderzoeken we hoe je diversiteit een plek kunt geven in je onderwijs- en personeelsbeleid. De sessie is interactief en is voor schoolleiders, schoolbesturen, beleidsadviseurs en leraren die zich bezighouden met diversiteit.

Verkenning Diversiteit in het primair onderwijs

In 2021 voerde het Arbeidsmarktplatform PO een verkenning van diversiteit in het primair onderwijs uit. Deze verkenning geeft een beeld van de huidige inspanningen rond de samenstelling van personeel, bestuur en toezicht in het primair onderwijs. Ben je benieuwd naar de uitkomsten? Download hier de verkenning Diversiteit in het primair onderwijs.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.