Mis het niet: kom naar het online vragenuur Diversiteit en inclusie in het primair onderwijs

Het Arbeidsmarktplatform PO wil diversiteit in het onderwijs versnellen met onderzoek, kennisdeling en door mensen in de sector primair onderwijs aan elkaar te verbinden. Daarom organiseren we op 8 juni van 09.00 tot 10.00 uur het online vragenuur ‘Diversiteit en inclusie in het onderwijs’. Ben jij met dit thema bezig of wil je hier mee aan de slag? Kom naar de online bijeenkomst en stel jouw vraag, deel je ervaring of luister mee naar experts en collega’s die net als jij bezig zijn met dit thema.

Een divers onderwijsteam is vaak vernieuwender, meer tevreden en beter in staat om problemen op te lossen. Het Arbeidsmarktplatform PO zet zich daarom ook in voor het creëren van meer inclusieve onderwijsomgevingen. Dat doen we door waardevolle kennis te verzamelen, onderzoek te doen en een leernetwerk te faciliteren waarin we mensen in de sector aan elkaar verbinden.

Ervaringen uitwisselen of gewoon luisteren

Het vragenuur ‘Diversiteit en inclusie in het onderwijs’ biedt een unieke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere bevlogen schoolleiders en HR-adviseurs. Samen bespreken we casussen, delen we uitdagingen en ontdekken we innovatieve benaderingen. Door samen te werken, kunnen we een inclusieve werkomgeving creëren waarin alle medewerkers, ongeacht hun achtergrond, zich geaccepteerd en gewaardeerd voelen.

Aanmelden

Dit vragenuur is interessant als je met diversiteit en inclusie aan de slag wilt, maar nog niet weet waar je moet beginnen. Ook als je al aan de slag bent en vastloopt, of als je kennis wilt delen met andere collega’s ben je van harte uitgenodigd. Het online vragenuur vindt plaats op donderdag 8 juni van 09.00 tot 10.00 uur. Mis het niet en meld je aan.

Meer lezen

Wil je meer lezen? In de literatuurstudie ‘Diversiteit in de top en bij leraren in het po’ onderzocht het Arbeidsmarktplatform PO hoe het ervoor stond met de diversiteit van het personeel in het primair onderwijs in 2020. De verkenning Diversiteit in het primair onderwijs schetst een beeld van de inspanning van een aantal besturen en schoolorganisaties op dit thema. Lees ook ons kennisdossier Diversiteit en inclusie in het primair onderwijs met inspirerende verhalen en tips om met het thema aan de slag te gaan. Hier vind je ook alle data van de bijeenkomsten van het leernetwerk.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.