Online sessies: Wat kun je doen om van jouw school een aantrekkelijke werkomgeving te maken?

Wat maakt een werkomgeving aantrekkelijk? Welke aspecten hebben hier invloed op? En wat kunnen scholen zelf doen om een aantrekkelijke werkomgeving te creëren? Recent publiceerde het Arbeidsmarktplatform PO een verkenning naar wat een werkomgeving aantrekkelijk maakt in het po. Ben je benieuwd naar de uitkomsten hiervan? En wil je weten hoe ook jouw school een (nog) fijnere werkplek kan worden? Meld je aan voor de online bijeenkomst: ‘Wat kun je doen om van jouw school een aantrekkelijke werkomgeving te maken?’ op 3 november.

De online sessie wordt in samenwerking met Klassewerkplek georganiseerd. Met elkaar bespreken we de praktische handvatten voor het maken van een aantrekkelijke werkomgeving. Daarnaast komen diverse schoolleiders aan het woord over hoe hun school een Klassewerkplek is geworden en hoe ze dit hebben bereikt. Meld je aan voor de online sessie, stel je vragen en laat je inspireren!

Programma

  • Korte toelichting op de verkenning door Devorah van den Berg, van Arbeidsmarktplatform PO
  • Introductie door Paul Baan over Klassewerkplek
  • Schoolleiders aan het woord over hoe hun school Klassewerkplek is geworden
  • Breakoutrooms: Uitwisseling praktische handvatten voor het maken van aantrekkelijke werkomgeving
  • Plenaire afsluiting

Deelnemen?

Doe gratis mee aan de online sessie ‘Wat kun je doen om van jouw school een aantrekkelijke werkomgeving te maken?’ op woensdag 3 november van 15.00 – 16.30 uur.

Meld je aan voor de online sessie via onderstaande button:

Ja, ik meld mij aan

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.