Oproep: Deel mooie voorbeelden van vitaal tot aan het pensioen

Ken jij of heb jij een mooi voorbeeld van een schoolorganisatie die werknemers stimuleert om vitaal, gezond en met plezier aan het werk te blijven tot aan het pensioen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor het project duurzame inzetbaarheid en het versterken van de eigen regie zijn we op zoek naar mooie voorbeelden die medewerkers vitaal, gezond en met plezier aan het werk te blijven. Ken jij zo’n voorbeeld of heb jij zelf zo’n voorbeeld? Bijvoorbeeld van een school waar werk en privé goed te combineren zijn, waar aandacht is voor de eigen ontwikkeling en waar wordt gewerkt aan werkplezier? Of een ander mooi voorbeeld? Mail jouw tip naar info@arbeidsmarktplatformpo.nl en we nemen contact met je op.

Over het project duurzame inzetbaarheid en eigen regie

In 2022 doet het Arbeidsmarktplatform PO onderzoek naar levensfasen, Duurzame Inzetbaarheid (DI) en eigen regie. Daarmee verzamelen en ontsluiten we beschikbare informatie over deze thema’s. Met het project duurzame inzetbaarheid en eigen regie versterken willen we:

  • Inzicht bieden in wat gewenst en nodig is ten aanzien van duurzame inzetbaarheid en eigen regie in de verschillende levensfasen. Ook voor mensen die na hun pensioen nog activiteiten willen uitvoeren voor het onderwijs. Dat zetten we af tegen wat al beschikbaar is.
  • Het begrip duurzame inzetbaarheid voor de sector primair onderwijs eenduidig laden.
  • Mogelijkheden voor duurzame inzetbaarheid, langer doorwerken en eerder stoppen beschikbaar maken voor schoolorganisaties en medewerkers. Dat doen we door het bewustzijn van de noodzaak en behoud medewerkers te versterken. 
  • Een centrale plek inrichten met relevante informatie, tools, voorbeelden en doorverwijzingen.
Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.