Unieke kans! Doe mee met de expeditie Op naar een betere dialoog binnen het team

Weet jij wat er speelt in je team? Het voeren van een veilige en open dialoog kan bijdragen aan de professionalisering van je team. Door de dialoog te faciliteren, creëer je een werkomgeving waarin aandacht is voor vraagstukken die spelen bij je collega’s. Als schoolleider heb je hierin een sleutelrol. Met de expeditie ‘Op naar een betere dialoog binnen het team’ van het Arbeidsmarktplatform PO krijg je handvatten voor het versterken van de teamdialoog. Doe jij mee?

In deze expeditie richten we ons specifiek op professionalisering. Met een continue teamdialoog kom je tot gezamenlijke en gedragen teamafspraken die bijdragen aan de professionalisering van de individuele teamleden en voor het team als geheel, met als beoogd effect: een prettig werkklimaat en een groeiende leercultuur. De expeditie is interessant voor  schoolleiders in het primair onderwijs.

Expeditie teamdialoog: dialoogsessies en wekelijkse e-mails

De expeditie ‘Op naar een betere dialoog binnen het team’ start begin november en bestaat uit  drie online sessies onder begeleiding van twee dialoogbegeleiders en wekelijkse e-mails. Tijdens de online sessies ervaar je het voeren en begeleiden van de dialoog met mede schoolleiders. De wekelijkse mails geven je bondige informatie, praktische oefeningen en handige tips voor het versterken van de dialoog in het team. Meld je uiterlijk 27 oktober aan voor de expeditie en leer als schoolleider hoe je een de dialoog in het team kunt versterken, hoe je de goede dialoog voert en hoe de theorie van Waarderende gespreksvoering (Appreciative Inquiry) hierbij kan ondersteunen. Met als doel: het voeren van een betere dialoog met je team en het bespreekbaar maken van ontwikkelwensen in het team.

Aanmelden?

Wil jij aan de slag met het versterken van teamdialoog? Meld je direct aan voor de expeditie ‘Op naar een betere dialoog binnen het team’ via info@arbeidsmarktplatformpo.nl.

Meer weten? Lees hier meer informatie over de expeditie teamdialoog.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.