Direct naar content

Website Arbeidsmarktplatform PO vernieuwd

Nieuws 29 februari 2024

Begin 2024 is de vernieuwde website van het Arbeidsmarktplatform PO gelanceerd die nóg beter aansluit bij de wensen en behoeften van professionals in het onderwijs. Met deze website stellen we kennis, onderzoeken, instrumenten en handreikingen over de arbeidsmarkt en professionele werkomgeving beschikbaar.

Bekijk de website

Kennisdossiers als poort naar kennis en informatie

De vernieuwde website is gebaseerd op kennisdossiers, waarin we samen met de sector inzichten ontwikkelen en delen over belangrijke onderwerpen die spelen in het primair onderwijs. Er zijn inmiddels 16 kennisdossiers die volgens een vaste indeling zijn opgebouwd:

  • Inleiding
  • Feiten en cijfers
  • Aanpak
  • Praktijkverhalen
  • Publicaties

De dossiers worden doorlopend aangevuld met nieuwe, relevante informatie.

Thema’s, nieuws en evenementen

Naast Kennisdossiers heeft de website ook rubrieken als thema’s, nieuws en een kennisbank met alle publicaties op een rij. Of je nu beleidsmaker, HR-professional, bestuurder of schooldirecteur bent, hier vind je waardevolle bronnen om bij te dragen aan een veerkrachtige arbeidsmarkt.

Over het Arbeidsmarkplatform PO

Het beste onderwijs voor ieder kind begint bij een aantrekkelijke arbeidsmarkt en een professionele werkomgeving. Daarom ontwikkelt het Arbeidsmarktplatform PO voor en met de sector relevante kennis op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Zo dragen we als expertisecentrum bij aan het creëren van een evenwichtige arbeidsmarkt waarin iedereen het werk goed kan doen.

Ook interessant

Bekijk het overzicht