Inspiratiesessie diversiteit en inclusie: Seksuele diversiteit

Diversiteit en inclusie staan bovenaan de agenda, ook bij het Arbeidsmarktplatform PO. De samenleving wordt steeds diverser en daar moeten schoolorganisaties op inspelen. Hoe vertaal je dat naar je personeelsbeleid? Dat bespreken we dit najaar tijdens drie inspiratiesessies. Tijdens elke sessie bespreken ervaringsdeskundigen aspecten van diversiteit en inclusie en de effecten hiervan op besluitvorming. Op 3 oktober van 14.00 tot 16.00 uur organiseert het Arbeidsmarktplatform PO de derde sessie uit de reeks. Wil jij erbij zijn? Reserveer de datum alvast in je agenda!

Seksuele diversiteit

Op 3 oktober vertelt Peter van Maaren over zijn ervaringen om als homoseksuele leraar in het mbo. Hij deelt hoe hij tegen de verdrukking in voor zijn geaardheid uitkomt in klassen met moeilijke leerlingen. Hij schreef hierover het boek Mijn meester is een homo. Op 3 oktober bespreekt hij het onderwerp Seksuele diversiteit vanuit zijn eigen ervaringen.

Meld je aan via onderstaande knop om op de hoogte te blijven van updates rondom de inspiratiesessies diversiteit en inclusie.

Meer weten?

Meer weten over diversiteit en inclusie in het primair onderwijs? Lees er meer over in ons kennisdossier diversiteit en inclusie.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.