Nieuw: Arbeidsmarktplatform PO organiseert online Kenniscafé PO

Arbeidsmarktplatform PO organiseert in 2021 vier verschillende online kennissessies onder de naam Kenniscafé PO. Het doel van het nieuwe Kenniscafé PO is om uitdagingen op de arbeidsmarkt van het primair onderwijs te onderzoeken. Ook kunnen we zo met elkaar delen hoe je met deze uitdagingen om kunt gaan. Deelname aan Kenniscafé PO is kosteloos.

Na het succes van de RAP-week in november 2020, waar we volledig corona-proof 200 bestuurders, schoolleiders, projectleiders en HR-adviseurs troffen om kennis uit te wisselen en te netwerken, organiseren we in 2021 diverse kenniscafé’s. Deze online sessies vinden plaats via Teams. Je kiest zelf aan welke sessies(s) je deelneemt.

Eerste Kenniscafé PO: 25 maart 2021

Het eerste kenniscafé PO vindt plaats op 25 maart 2021 van 15.30 tot 16.45 uur. Het onderwerp van deze sessie is: Hoe zet je onderwijsassistenten en leraarondersteuners duurzaam in op school? Arbeidsmarktplatform PO onderzocht hoe onderwijsassistenten en leraarondersteuners in school worden ingezet.

Inzet onderwijsassistenten en leraarondersteuners: wat kan en mag?

Tijdens het eerste Kenniscafé PO presenteren we de uitkomsten van het onderzoek. Ook spreken we met een school over hoe zij onderwijsassistenten of leraarondersteuners duurzaam inzet. Daarnaast komen onderwijsassistenten zelf aan het woord over hun rol en taken binnen de school.

Deelnemen?

Wil jij deelnemen aan dit eerste Kenniscafé PO op 25 maart? Meld je dan aan via dit formulier.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.