Hoe ziet een goede medewerkersreis voor schoolleiders eruit? Denk mee en meld je aan voor de focusgroep

De medewerkersreis – de reis die medewerkers afleggen binnen een schoolorganisatie en hoe zij dat ervaren – is een belangrijk onderdeel van het strategisch personeelsbeleid. Want een goede medewerkersreis draagt bij aan het behoud van personeel en zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk blijft. Maar hoe ziet een medewerkersreis voor schoolleiders eruit? Wat is het verschil met de reis van andere medewerkers binnen het onderwijs? En hoe krijgt de persoonlijke ‘schoolleidersreis’ vorm? Om dat in kaart te brengen, organiseert het Arbeidsmarktplatform PO op 31 mei van 15.00 tot 16.00 uur een online focusgroep voor schoolleiders. Wil jij met ons meedenken over een goede medewerkersreis voor schoolleiders?

Het Arbeidsmarktplatform PO gaat graag met jou als schoolleider in gesprek over de routes die jij bewandeld hebt om te komen waar je nu bent. Op welke wijze word jij daarin door het bestuur gefaciliteerd? En wat kan er beter?

Meld je aan voor de focusgroep op 31 mei

Op 31 mei van 15.00 tot 16.00 uur gaan we graag met jou in gesprek om de schoolleidersreis in kaart te brengen. In één uur wisselen we dan ervaringen en tips & tops uit die relevant zijn voor het onderwijs. Denk jij ook met ons mee? Meld je dan aan! Na aanmelding ontvang je een uitnodiging en link.

Bericht

Heb jij een vraag?

Is iets niet helemaal duidelijk of kan je iets niet vinden. Neem contact met ons op via de contactpagina.